Boekenbingo – de lijsten!

De lijsten zijn bekend! Ik dacht dat dit ergens op de dag zou gebeuren, maar gelukkig stonden ze vanmorgen al op de site!
Mijn oudste dochter had een dansoptreden zo ongeveer náást de boekwinkel dus dat kwam goed uit!
Ik printte de lijst en stopte die in mijn tas, met óók nog wat boekenbonnen die ik had liggen. Ik had geen idee naar welk boek ik precies op zoek ging.
Eigenlijk kende ik zo snel geen boek van de lijst, wel een aantal voor mij bekende schrijvers stonden er op. Sommige titels spraken me aan, andere titels zeiden me niks.
Al zoekende in de winkel zag ik van alledrie de categorieën één boek liggen en die nam ik mee.

De aanwinsten van vandaag!

Weer thuisgekomen lazen we na de lunch gelijk het eerste boek: “Niet aan dit boek likken*” van Idan Ben – Barak en Julian Frost. En erg grappig boek. De meiden deden mee, maar toen Miek weer van de tanden af moest vonden ze dat gek. Wel kwam Miek in hun navel aan. Hahahaha.

Op de site kun je dus de lijsten vinden. Naast de lijsten vind je er ook bingokaarten, bestandjes met alle boekcovers erin voor op school en je kunt er je bingolijst bijhouden. Daar moet ik zelf nog even op studeren hoe dat precies moet. Ook las ik ergens iets over vragen die je moet beantwoorden, maar díe kan ik nog even niet vinden.

Inmiddels heb ik de lijsten geprint, ga ik Emma zometeen nogmaals enthousiasmeren om mee te lezen én heb ik 7 titels gereserveerd bij de bibliotheek. Die boeken ophalen enzo gaat wat discipline vergen, want de bieb zit hier niet om de hoek. Misschien wat bezoekjes combineren!

Leave a Reply

Recente reacties
Archief
Categorieën