Met mijn collegae van de recreatie gaan we ongeveer één keer per twee jaar een dagje weg.
We maakten een mooi kerststuk, een ‘borstbeeld’ wandelden in Soest met een High Tea op Soestdijk en wandelden in Amsterdam.
Het was nog een verrassing wat we precies gingen doen, het enige dat ik wist was dat we naar Gouda gingen.
Hier maakten we een korte wandeling en bekeken wat winkeltjes. Een van de collega’s had een schaatsongevalletje gehad (scheurtje in hamstring) en daarom liepen we niet zo ver.
Voor Gijs kocht ik nog lekkere chocolaatjes bij Puur.
Om 5 uur was er een tafeltje gereserveerd bij Roma, een Italiaans restaurant. Dat was een erg goede keuze, want als ik érgens gek van ben is het wel Italiaans eten. En dat vonden de andere dames ook 😉
Hierna verplaatsten we ons met de auto een kilometer of 11 verderop voor een workshop taarten decoreren!
Het was een workshop van Hippe Taartjes. We hadden zeg maar de ‘dure workshop’ gekocht via een soort Groupon idee. (dus goedkoper dan de prijs op de site, want dát is een hoop geld!)
Er waren in totaal ongeveer 15 deelnemers, wij waren met zijn 5en.
Ik heb de taart gevuld met banketbakkersroom (onderste laag) en lemon curd (bovenste laag)
Daarna begon het marsepein kleuren met kleurstof (er zit nog blauw aan mijn handen hihi) en toen de marsepein over de taart lag kon het versieren beginnen. Het is een ‘zoete’ taart geworden 😉
Het was een luxe workshop, koffie, thee, frisdrank en lekkers was er, en we kregen zelfs nog warme hapjes!
Het was erg leuk om te doen, en rond half 12 was ik moe maar voldaan weer thuis.
Vanavond komen mijn ouders op de koffie en snijden we de taart aan! Ik ben benieuwd hoe ‘ie smaakt!
Wat een gezellig dagje uit!
Leuk zo’n workshop met z’n allen joh.De taart ziet er leuk uit.
Zal vast heerlijk smaken vanavond! 🙂
Fijn weekend hoor
Zonde om zo’n mooie taart aan te snijden,maar hij smaakte heerlijk.
XXX
Heb je hem echt aangesneden .. oh ik zou niet durven .. zo mooi ! Hoe smaakte hij ?
Gezellig om te doen he .. ik vond zo’n workshop ook zo gezellig
Fijne avond meis
Elise
Leuk hè, zo’n workshop taarten decoreren. Had je dit nog nooit eerder gedaan? De taart is mooi geworden en je hebt lekkere vulling gebruikt. Ben benieuwd hoe hij smaakte… vast lekker 😀
En heb je de blauwe inkt al van je handen? Ik gebruik altijd plastic handschoentjes om het fondant te kleuren.
liefs Insoon