B&B

Benco en Bram kennen elkaar al van jongs af aan via het Labradorforum.
De laatste keer dat we samen gingen wandelen was in oktober 2012, vlak voor mijn verjaardag.
(dat weet ik nog omdat ik daarna ziek werd…)

Vandaag hadden we ein-de-lijk weer eens samen afgesproken. De twee mannen (her)kenden elkaar nog en het ging gelijk goed! Ze gingen samen op strooptocht 😉

Het was, ondanks de wind, erg leuk en lekker aan het strand van Wijk aan Zee.

Wel werd ik omver gelopen door de honden, en lag ik ineens in het zand, met Emma op mijn rug. Die was (net als ik) alleen geschrokken.
Je zou zeggen, dat strand is zó groot, moeten ze net voor mijn voeten gaan lopen….

Na de wandeling lekker aan de chocolademelk met slagroom. Een top – ochtend dus!

De rest van de dag lag Benco lekker te snurken en hielden wij ons ook rustig. Een beetje haken, wat computeren en spelen met Emma. Een topzondag dus!

benb2benb5

benb3chocoap

3 Responses to “B&B”

  • Heerlijk zo met z’n allen over het strand. Denk dat Noortje dat ook super zou vinden. Sowieso is ze gek op water 😉 Heerlijk eindeloos rondrennen daar. Al kan dat hier in de bossen ook natuurlijk, maar daar verlies ik ze nog wel eens uit het oog, vooral als ze vogels ziet.
    Mmm en die afsluiting met chocolademelk en appelgebak is ook niet verkeerd 🙂

  • Het was gisteren heerlijk weer voor een strandwandeling, leuk joh! En zo te zien heeft Benco zich goed vermaakt met Bram 😀 Onze hond sprong ook altijd zo in ’t water. Wel vervelend dat je omver werd gelopen door andere honden. Gelukkig kwamen jullie er met de schrik van af. En dan lekker opwarmen met warme choco en appelgebak.

    Een fijne dag!

  • Wat een een gezellig middag hebben jullie gehad. En fijn dat de val meeviel. Want het ook verkeerd kunnen gaan. Lekker afsluiting van de wandeling.

Leave a Reply

Recente reacties
Archief
Categorieën